Dansk smykkedesigner - Morten TimmMorten Timm – Handmade Danish Jewelry

About Morten Timm

MortenTimm er grundlagt af dansk-fødte designer Morten Timm.

Virksomheden er baseret i Odense, og er et Dansk luksusvaremærke af højeste kvalitet og kunsthåndværk i særklasse.

“Min vision er at skabe et unikt brand af image, skønhed, drømme og stil. Mine smykker afspejler identitet, personlighed og kvalitet og retter sig mod nutidens mode og trends. Jeg vil begejstre, overraske, inspirere mine kunder og sørge for, at pris og kvalitet hænger sammen.

  • Mine hovedværdier er:
  • Kvalitet
  • Design
  • Personlighed
  • Service
  • Mangfoldighed

Disse værdier skaber fundamentet i min virksomhed, og jeg prøver altid at gøre mit bedste. Mine smykker bliver skabt ud fra indtryk og inspirationer, som bliver til tanker og ideer. Hver eneste proces i smykkefremstillingen bliver gjort med omhu for, at det endelige smykke lever op til mine egne og, forhåbentlig, dine forventninger og krav. Jeg brænder for virksomheden og har passion for den mindste detalje.

Jeg gør alt for at yde den bedste service for mine kvalitetsbevidste kunder, og jeg håber, at mine unikke smykker vil glæde dig”.