Retur og reklamation - Morten Timm - Handmade Danish JewelryMorten Timm – Handmade Danish Jewelry

Retur og reklamation

Retur og reklamation

Som kunde på www.MortenTimm.dk har Du altid har 14 dages returret/fortrydelsesret fra den dag du modtager dine varer. Varerne skal returneres i oprindelig tilstand. Dvs. varen skal være ubrugt og i samme stand som, da du modtog den.

Returneringen af dine penge, vil ske hurtigere, jo hurtigere du sender dine oplysninger på f.eks. kontonummer og adresse mv. Følgende oplysninger er relevante for MortenTimm :
Bankens navn
Kontonummer
Registreringsnummer

Vi returnere beløbet til din konto samme dag, som vi modtager varen/varerne fra dig, forudsat at vi har de oplysninger, vi skal bruge.

Har du betalt med Dankort bedes du angive ordrenummer og pengene vil blive ført tilbage til kortet.

Hvis du har et særligt ønske om at bytte en vare, tager vi en snak om det og finder ud af noget for at tilfredsstille alle parter.

Ønsker du at returnere en vare, så tilbagesend varen og den originale faktura til os inden for 14 dage. Alle de returnerede varer skal være i den oprindelige tilstand, i den oprindelige emballage og må på ingen måde være ændret. Der gives fuld retur på varer, der er sendt til os inden for den rigtige tid og hvor varen er i original tilstand. Returforsendelsen skal helst ske på samme måde, som den blev leveret til dig. Dette er sædvanligt normal(pririotet) post, med mindre du valgte en anden løsning, da vi sendte din vare afsted til dig. Vi gør det dog også muligt for dig, at aflevere varen tilbage personligt til MortenTimm. I sådan et tilfælde bedes du sende en mail omkring dette ønske, så vi kan tale nærmere omkring dette.

Reklamation skal ske inden for 24 måneder efter varekøb, og skal foregå senest 2 måneder efter du har konstateret fejlen.

Jeg har fået et smykke i en forkert størrelse, hvad gør jeg?

Hos MortenTimm.dk ombytter vi naturligvis dit smykke til en anden størrelse uden beregning.

MortenTimm.dk refunderer ikke omkostninger forbundet med returnering af varer, der ønskes ombyttet til en anden str eller lign.

Varer til ombytning kan indsendes til os:

MortenTimm

Skt. Jørgens Gade 21

5000 Odense C

Fandt du ikke hvad du ledte efter?

Kontakt vores kundeservice

Email – Kontakt@MortenTimm

Telefon – 28214927

Kontakt os 24/7 på vores Livechat service.